Barça

Sergiño Dest, no; De Sciglio, sí

Barça. El club blaugrana continua treballant en el mercat. Semedo podria sortir i s’hauria de reforçar el lateral dret. No hi ha interès en el jove jugador de l’Ajax, però el nom del defensa italià sí que ha sortit en les converses amb el Juventus

“Res de res. No sé ni d’on ha sortit això”, explicaven ahir a aquest diari des de la direcció esportiva blaugrana. Es referien al presumpte interès del Barça pel jove lateral dret de l’Ajax Sergiño Dest, futbolista valorat en 20 milions d’euros pel club d’Amsterdam.

No serà Sergiño Dest, però sí que es treballa des de la direcció esportiva blaugrana per reforçar el lateral dret, sobretot davant la més que probable sortida de Nélson Semedo. El portuguès, amb contracte fins al 2022, difícilment renovarà i el seu nom apareix en algunes de les operacions d’intercanvi de jugadors que negocia el Barça amb altres clubs.

És amb el Juventus amb qui més s’està parlant d’intercanvi de futbolistes, i els italians, com molts altres clubs, s’han interessat en el lateral blaugrana, amb una alta cotització arran de la falta de laterals drets en el mercat.

Arthur no vol marxar del Barça, però sí que està obert a negociar i entrar en una operació Semedo, que no és indiscutible en el Camp Nou. I podria acabar marxant a Torí en una jugada que pot portar a Barcelona el croat Miralen Pjanic. En aquestes converses, també ha aparegut el nom del lateral italià Mattia de Sciglio, que podria convertir-se en el substitut de Semedo. Hi ha converses, però segons fonts de la negociació, cap principi d’acord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)