Barça

El minut Jarque desafia el silenci

Espanyol. L’Espanyol està treballant per mantenir el tradicional aplaudiment a l’etern capità en els partits que jugarà al RCDE Stadium mitjançant algun efecte sonor o d’ambientació

El RCDE Stadium té un dels rituals més màgics del futbol: el minut 21 és, des de fa més deu anys, una tradició inesborrable. Un moment de comunió on tota l’afició aplaudeix en memòria de l’etern capità: Dani Jarque. Així es ret tribut a qui va portar el dorsal 21 amb honor. Ara aquests aplaudiments es poden silenciar per la pandèmia de la Covid-19, que silenciarà els estadis per l’absència d’aficionats.

L’Espanyol, segons va avançar RAC1, està treballant per solucionar aquest problema i estudia diverses accions per mantenir el tradicional homenatge del minut 21. La manera com es portarà a terme encara no està definida i l’entitat barcelonina ho ha de consensuar amb els protocols de LaLiga. Ara mateix, la patronal encara no ha enviat als clubs quins seran els mecanismes a seguir pel que fa a ambientació en aquests mesos d’estadis sense públic. Unes mesures planificades al mil·límetre des d’abans del partit, durant i en el descans. Tot i això, el club treballarà amb insistència per mantenir aquesta tradició i, de retruc, donar alguna mena d’ambientació i sensació als seus futbolistes de jugar com a local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)