Barça

Marta Torrejón renova fins al 2022

Barça. La mataronina continuarà sent un dels pilars defensius de l’equip de Lluís Cortés. Amb 261 partits disputats, és la cinquena jugadora que més vegades s’ha posat la samarreta blaugrana

Marta Torrejón ha renovat la seva vinculació amb el Barça fins al 30 de juny de 2022. “Estic molt contenta de continuar en el club. Espero continuar gaudint, sumar més experiències i èxits”, ha explicat la jugadora. Torrejón, de trenta anys, va arribar al Barça a l’estiu de 2013 procedent de l’Espanyol on es va formar, al prolífic planter de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, fins fer el salt al primer equip blanc-i-blau. La mataronina és la capitana de la selecció espanyola i té el rècord d’internacionalitats. En tot aquest temps també s’ha convertit en una futbolista essencial per a Lluís Cortés. Amb 261 partits disputats, és la cinquena jugadora que més vegades s’ha posat la samarreta blaugrana. Malgrat actuar de defensa, en la present temporada ha demostrat també el seu olfacte golejador amb 11 dianes, entre les quals les 4 de la final de la Supercopa d’Espanya que li van valer per a ser triada la millor del torneig.

Pròximament, quan la situació sanitària ho permeti, tindrà lloc l’acte oficial de signatura del nou contracte que lligarà a la futbolista amb el Club, amb la presència del directiu Xavier Vilajoana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)