Barça

Chiellini: “Jo, en el camp, també soc un gran fill de puta”

Barça. El central defensa a Luis Suárez en la seva autobiografia tot i la mossegada en el Mundial del 2014. “Admiro la seva malícia, si la perdés, es convertiria en un davanter normal”

L’autobiografia de Giorgio Chiellini segueix donant titulars. El central italià continua buidant el pap i, a la seva manera, està fent un retrat del futbol modern. Un esport que sembla asèptic gràcies a la multitud de càmeres que envolten un partit. Ara el defensa explica la seva relació amb Luis Suárez i aquella mossegada que va rebre en el mundial del Brasil, en el 2014. Qui ho avança és el diari AS. El rotatiu ha revelat el capítol en el qual parla de la famosa mossegada abans que el davanter arribés al Camp Nou: “Admiro la seva malícia, si la perdés, es convertiria en un davanter normal”. El central assegura que “jo en el camp també soc un gran fill de puta i estic orgullós d’això: les malícies són part del futbol, ni les anomeno irregularitats”. Per això considera que “es va fer massa soroll amb la mossegada, però aquella va ser la seva estratègia de contacte en la lluita, i, si puc dir-ho, també és la meva: ell i jo ens assemblem i m’agrada enfrontar-me amb davanters així”.

El jugador de la Juve recorda que, dos dies després de l’incident, el davanter li va demanar perdó però insisteix que no era necessari. Fins i tot admet que “per a superar el rival has de ser llest, jo noto quan és necessari provocar. És una cosa irracional, gairebé una percepció emotiva”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)