Barça

Arturo Vidal: “Estic molt feliç i còmode a Barcelona”

Barça. El xilè tanca, de moment, la porta a una sortida del Camp Nou. “Clar que vull seguir. Soc feliç, hi ha un bon grup i tinc grans amics en el vestuari”

Arturo Vidal tenia pensar marxar del Barça fa només uns mesos. De fet, el futbolista va reclamar uns diners per primes que no li van pagar de la temporada anterior. Una mesura de pressió de la què ara no hi ha cap mena de rastre. Com a mínim, el xilè ha volgut tancar aquesta possibilitat en una entrevista a Instagram. “Estic molt feliç i còmode a Barcelona, clar que vull seguir. Ara estic més preparat que mai. Soc feliç, hi ha un bon grup i tinc grans amics en el vestuari”, ha reflexionat el futbolista que també ha parlat de la duresa de la quarantena. Un període de confinament que són un regal pel futbolista. “Em sento molt bé físicament, millor que mai. En tota la meva carrera mai vaig tenir tant de temps per a preparar-me. Vam fer un pla al màxim per a allargar la meva carrera el màxim que es pugui. Em sento preparat per al que ve, tant la Champions com LaLiga”. I ha afegit: “Estem primers en LaLiga i en la Champions ens falta el partit de tornada, tenim moltes opcions de passar. Són dos mesos que hem de donar el màxim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)