Barça

El Barça tornarà a obrir aquest dilluns la seva botiga del Passeig de Gràcia

Barça. L’ús de les màscares serà obligatori i s’haurà de mantenir la distància de seguretat

El FC Barcelona reobrirà aquest dilluns, seguint les mesures sanitàries, la seva botiga ubicada al Passeig de Gràcia de Barcelona, tancada des de mitjans de març per l’alarma sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19. Segons ha informat l’entitat en un comunicat, la Barça Store de Passeig de Gràcia té una superfície per sota dels 400 metres quadrats i es troba dins de la normativa que regula la regió sanitària de Barcelona, que permet l’obertura de les botigues inferiors a aquesta superfície sense cita prèvia.

En els últims dies, s’ha treballat en l’adaptació de l’espai a les noves necessitats marcades per la pandèmia, segons precisa el club blaugrana. La botiga, situada al centre de Barcelona, serà la primera de les Barça Store a obrir les seves portes, en horari de 10 a 20 hores, limitant l’aforament al 30% , com estableix la normativa.

En aquest sentit, es realitzaran diàriament desinfeccions completes de l’espai i s’ha adequat el local a les noves circumstàncies. Segons el comunicat, “s’ha redistribuït el mobiliari per facilitar el moviment” dels clients i s’ha preparat material gràfic explicant les mesures sanitàries.

Així mateix, una persona s’encarregarà de rebre els clients per informar-los de totes les mesures sanitàries i assegurar que no es supera l’aforament màxim a l’interior de el local. Dins de la botiga, l’ús de les màscares serà obligatori, s’haurà de mantenir la distància de seguretat i es dispensarà gel hidroalcohòlic.

A la zona de caixes, s’han instal·lat mampares protectores, mentre que en el cas dels emprovadors s’ha creat un protocol que estableix que serà el personal de botiga qui autoritzi l’ús dels mateixos i, un cop els clients hagin utilitzat les peces, aquestes entraran en quarantena durant 48 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)