Barça

Jornada de descans a tres setmanes del retorn a la competició

Barça. La primera plantilla blaugrana fa festa avui sabent quan tornarà a competir

L’endemà de saber que la lliga tornarà la setmana del 8 de juny, la primera plantilla i el cos tècnic del FC Barcelona disfruten del segon dia de descans setmanal. Tot fa pensar que el primer partit de la represa serà el Sevilla - Betis i que es disputarà el divendres 12. Segons el calendari que alguns mitjans han difós sobre el que manega LaLiga, el Barça jugaria dos dies després, diumenge 14 de juny, a Son Moix, contra el Mallorca, per defensar el seu lideratge.

Faltarien, doncs, tres setmanes exactes per a què l’equip de Quique Setién torni a competir. Cosa que no passa des del 7 de març, quan va imposar-se a la Real Societat per 1-0 al Camp Nou. El Barça va reprendre els entrenaments de manera individualitzada el 8 de maig i, des del dia 18, treballa amb grups de fins a deu jugadors. Demà al matí tornaran els entrenaments a la ciutat esportiva Joan Gamper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)