Barça

La RFEF ratifica la lliga del Barça, que es podrà tornar a entrenar a partir de demà

Barça femení. El club posa a disposició de les jugadores de Lluís Cortés les instal·lacions de la ciutat esportiva perquè treballin en sessió de tarda

Des de demà, la primera plantilla del Barça femení es podrà entrenar a la ciutat esportiva Joan Gamper. Les jugadores que entrena Lluís Cortés tindran l’opció de treballar, individualment i seguint els protocols establerts per a la desescalada. El club posa a la seva disposició les instal·lacions perquè ho facin, amb el seguiment del cos tècnic, per les tardes. Així, després de moltes setmanes de treball a casa, la plantilla blaugrana tornarà a estar a les ordres directes de Cortés i els seus ajudants.

No hi haurà més partits de lliga aquesta temporada, però queda pendent la Champions. Aquest matí, de fet, la jutgessa de competició de la RFEF, Carmen Pérez González, ha ratificat el títol de lliga del Barça i la seva classificació directa per a la Champions del curs vinent. Falta saber la decisió de la UEFA sobre la Champions d’aquest curs. S’havia especulat amb l’opció de jugar una final a vuit a Viena, però encara no està confirmat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)