Barça

Messi: “Tinc moltes ganes de tornar a competir”

Barça. El davanter argentí està preparat per tornar a competir: “cal preparar-se i mentalitzar-se a jugar sense gent perquè és molt estrany”

Leo Messi ha parlat per a Adidas, la marca que el patrocina, en una entrevista abans del retorn a la competició. El davanter ha analitzat l’actualitat del Barça i les seves sensacions en aquesta tornada a la feina. Aquí estan les frases més destacades.

OPTIMISTA.

“No podem pensar en el que estem deixant enrere enguany. És millor pensar en el futur. Com tornar al dia a dia dels entrenaments, veure als companys, jugar els primers partits. Sens dubte, serà estrany al principi, però tinc moltes ganes de tornar a competir”.

LA PANDÈMIA.

“Ningú es podia esperar una cosa així. Va haver-hi gent que va parlar que podria haver-hi pandèmies mundials i que de tant en tant podien donar-se. Però la veritat és que no em podia imaginar que fos tal com es va donar, ni el gran impacte que està tenint a nivell pràcticament mundial”

SENSACIONS.

“Mai és fàcil viure o treballar amb tanta incertesa i molt menys davant una situació tan diferent i excepcional com aquesta. Tots ens preguntem quan tornarem al treball, quan tornarem a entrenar i competir. Per a qualsevol futbolista, mantenir la concentració quan saltem al camp és fonamental”.

LA FORTALESA MENTAL.

“Hi ha qui pensa que aquesta fortalesa mental és el 40, el 50 o fins i tot el 60% del nostre esport. Suposo que depèn també de cada esportista en particular. Però si que crec que té molta importància i que cada dia es prepara més aquest aspecte en l’àmbit dels esportistes professionals”.

LA NOVA NORMALITAT

“S’està parlant de finalitzar la temporada de la lliga espanyola a porta tancada, la qual cosa implica una sèrie de desafiaments. La preparació a nivell grupal és igual que per a qualsevol altre partit. Però sí que és veritat que individualment cal preparar-se i mentalitzar-se a jugar sense gent perquè és molt estrany”,

EL PRECEDENT DE L’1 D’OCTUBRE.

“Em va tocar fer-ho en un partit a casa i va ser estranyíssim. Però, és normal que, si es torna, sigui d’aquesta manera després de tot això que estem vivint. Amb tot el que està passant en el món és perfectament comprensible”.

LA TORNADA.

“Quan tornem a jugar, serà com començar de nou. Tindrem un temps per a preparar-nos abans que arrenqui la competició, i d’altra banda, recuperarem jugadors importants per a nosaltres, que estaven lesionats. Tècnicament serà la mateixa temporada, però crec que tots els equips i jugadors ho viuran de manera diferent”.

PREPARACIÓ FÍSICA.

“Encara que ja no jugo dos partits per setmana, intento entrenar tots els dies i vaig fent els exercicis que ens passen. Però, òbviament, no té res a veure amb entrenar amb el grup i, sobretot, no tenir el ritme de partits és el lleig, però és la nova normalitat amb la qual hem de viure. Per això és necessari que tinguem una preparació abans de competir una altra vegada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)