Barça

Aguanta la pressió

Arthur, amb contracte fins al 2024, comunica al Juventus i al Barça que no es pensa moure del Camp Nou aquest estiu

Els dos clubs, interessats en una operació que els beneficiava econòmicament, havien parlat d’un intercanvi entre el brasiler i Miralem Pjanic, un jugador que agrada a la direcció esportiva blaugrana

Arthur no es mou de Barcelona. Ho té clar i així ho ha comunicat tant al Barça com al Juventus, segons van explicar a aquest diari des de l’entorn del brasiler. Diumenge passat, el pare del futbolista va parlar amb el director esportiu del club italià, Fabio Paratici. Li va mostrar el seu agraïment per l’interès que han tingut en el jugador les últimes setmanes, però li va deixar clar que no calia que insistissin més, que Arthur està molt bé a Barcelona i no pensa deixar el Camp Nou. Dilluns, el pare i el germà del migcampista brasiler van parlar amb els membres de la direcció esportiva blaugrana, Éric Abidal i Ramon Planes. El missatge va ser el mateix. El jugador no vol saber res del Juventus ni de cap altre club i no pensa marxar. El seu desig continua sent triomfar de blaugrana. Van demanar al club que no l’intenti incloure en cap operació de mercat perquè, amb contracte fins al 30 de juny del 2024, no es pensa moure.

Arthur està convençut que pot triomfar de blaugrana després de dues temporades irregulars, en les quals s’ha lesionat més del que és desitjable. Diu el brasiler que té la confiança dels seus companys i també de Quique Setién i ha treballat durament en aquest confinament per tornar en bona forma i disputar les onze jornades de lliga que resten i la Champions. Amb el cartell que no aguanta més de 70 minuts a un bon nivell durant un partit per la seva deficient forma física, des del seu entorn expliquen que fa mesos que ha canviat la seva alimentació i també que treballa amb un entrenador personal que li ha fet fer un salt qualitatiu en aquest aspecte.

El nom del brasiler ha sonat amb força en aquesta aturada de les competicions per culpa del coronavirus com a moneda d’intercanvi per Miralem Pjanic amb el Juventus. El Barça necessita ingressar 124 milions d’euros abans del 30 de juny en jugadors segons el pressupost. N’hi falten uns 70. Té algunes operacions, com ara les de Cucurella, Carles Pérez i Abel Ruiz, enllestides o pactades, però encara li falta fer alguna operació més. El Juventus necessita desfer-se d’algun futbolista amb fitxa alta per poder aguantar la seva gran estrella, Cristiano Ronaldo. La bona relació entre les dues entitats va fer que es plantegés l’intercanvi entre Pjanic i Arthur. Sempre hi ha hagut bons informes del croat al Camp Nou i el jugador està encantat amb la possibilitat de vestir-se de blaugrana. La Juventus, per fer aquesta operació, va demanar l’arribada d’Arthur a Torí, un jugador de qualitat amb una fitxa no gaire alta. L’operació ajudava els italians a rebaixar la seva massa salarial. El Barça, que aconseguiria un important benefici amb la venda d’Arthur, veia bé l’intercanvi, però el brasiler es va tancar en banda des del principi i aquesta mateixa setmana sembla haver tancat definitivament la porta a una sortida. Ho sembla perquè des del club blaugrana expliquen a aquest diari que, tot i comptar amb el jugador, no descarten un canvi d’opinió d’Arthur quan acabi la temporada i, com fan des de fa setmanes, insisteixen que només hi ha tres futbolistes intransferibles: Messi, Ter Stegen i De Jong. Diuen que estan satisfets amb la decisió d’Arthur, però també esperen que mostri més coses en el que resta de temporada. També des del club expliquen que continua interessant Pjanic i que seguiran en contacte amb el Juventus per poder portar el croat al Camp Nou. Semedo és un jugador amb una elevada cotització que pot entrar en qualsevol operació; també en aquesta, però des d’Itàlia insisteixen que la Juve només volia Arthur. El brasiler ha aguantat la pressió que ha rebut. Veurem si hi ha més capítols.

LA RAÓ

Arthur vol continuar perquè nota la confiança de Setién i dels seus companys

TREBALL

Per millorar ha canviat l’alimentació i té un entrenador personal

PJANIC

El Barça continua interessat en el croat i a fer una operació amb el Juventus

DIFÍCIL

Els blaugrana podrien jugar la carta de Semedo, però els italians volien Arthur

Ha jugat 23 partits i ha fet quatre gols

Arthur Melo, que va arribar a l’aturada forçada pel coronavirus com va començar la lliga; és a dir, sent baixa per lesió, havia participat en tots els partits de lliga amb Quique Setién fins a l’últim contra la Real Sociedad, sent titular en els tres anteriors: Getafe, Eibar i Real Madrid. A més del primer i l’últim, s’havia perdut set partits més per lesió, destacant els cinc de consecutius que es va perdre per una pubàlgia durant el mes de desembre. Arthur, fins a l’aturada, havia participat en setze partits de lliga, en què va fer tres gols, contra l’Osasuna, el Vila-real i l’Eibar. Arthur també havia jugat quatre partits de Champions i tres de copa, i havia marcat un gol contra el Leganés en els vuitens de final. Aquests van ser els primers quatre gols del brasiler com a blaugrana. No s’havia estrenat com a golejador en la seva primera temporada en el Barça, que el va fitxar del Gremio per 31 milions d’euros més nou en variables.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)