Barça

Laporta: “Rosell sap que si em necessita, pot comptar amb mi”

Barça. L’expresident allargà la mà a qui va ser el seu vicepresident, que aquest matí ha reconegut un retrobament

Joan Laporta s’ha pronunciat des del seu compte de Twitter després que aquest matí, en una entrevista a Rac-1, Sandro Rosell hagi revelat que li ha trucat i que, fins i tot, s’han trobat. “Me n’alegro que a Sandro Rosell li sàpiga greu el que ens va fer als meus companys de junta i a mi amb la injusta acció de responsabilitat que, finalment, vam guanyar als tribunals”, diu qui va ser president del Barça entre 2003 i 2010 en la primera de tres significatives piulades.

En la segona, suavitza el to: “Desitjo que Sandro Rosell superi el dolor que li ha causat la presó injusta i desproporcionada que ha patit”. I en la tercera, definitivament, allarga la mà a qui un dia va ser el seu vicepresident: “Malgrat que, en determinades circumstàncies, sigui més difícil fer la pau la guerra, Sandro Rosell sap que si em necessita, pot comptar amb mi. Es tracta de viure la vida plenament, mirant endavant sense rancúnia i sumar i sumar. I, si es pot, multiplicar.”

Aquest matí, a Rac-1, Rosell ha explicat el seu retrobament amb Laporta. “Molt bé el Jan. No sé si és una reconciliació. Quan em va trucar li vaig dir: ’Sincerament, jo no t’hauria trucat a tu’. L’hi vaig agrair molt. Els dos hem rajat molt l’un de l’altre, però també vam fer una cosa molt maca el 2003”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)