Barça

Setién: “Pensàvem que tindríem més temps per treballar en grup”

Barça. L’entrenador càntabre reconeix que li hauria agradat disposar de més entrenaments abans de la represa de la competició

Quique Setién ha mantingut una conversa en el canal de Youtube de la Federació Interinsular de Futbol de Las Palmas. Aquestes han estat algunes de les seves manifestacions:

Els entrenaments: “Estem treballant molt bé, amb molta intensitat, i els meus jugadors estan bé. Espero que no hi hagi gaires lesions i que sigui menys perjudicial del que podem esperar.”

Retorn a la competició: “Pensàvem que disposaríem de més temps per treballar en grup, però no serà així. D’aquí a dues setmanes començarà la lliga. Ens hauria agradat tenir més temps.”

Motivació: “Aquesta situació ha permès els jugadors descansar mentalment de les competicions i eliminar l’estrès. Ara tenen ganes de tornar al camp, amb una energia brutal. És una motivació en si mateix romandre molts mesos sense jugar.”

Estrès: “Començarem a competir amb una tensió i un estrès alt, perquè ens estarem jugant la lliga en onze jornades. Això, afegit a l’esforç físic, no sabem com ens afectarà. Però ja ho anirem veient.”

Cinc canvis: “No sé si ens perjudicarà o ens beneficiarà. Crec potser que ens perjudicarà, per la nostra manera de jugar. Molts partits els resolem en els minuts finals i, si a un rival li dones l’opció que surtin jugadors frescos en aquest temps, aquesta debilitat que es genera amb jugadors cansats no es produirà. Però també ens pot donar recursos en un moment determinat. És una incògnita i veurem com va.”

Messi: “És un plaer veure Leo Messi entrenar cada dia. Gaudeixo molt i és una satisfacció i un orgull enorme.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)