Barça

El debut del Barça en la lliga es perfila per al 15 de juny

1a divisió. Malgrat que LaLiga no ha confirmat encara cap horari, el conjunt blaugrana treballa amb la mirada posada en el dilluns 15 a les 21.30 hores

Amb la confirmació oficial per part del Consell Superior d’Esports que la lliga començarà el dijous 11 amb un Sevilla-Betis, el Barça ja té coll avall que el seu debut serà el dilluns 15 de juny a les 21.30 hores. Els horaris de la primera jornada posterior al confinament encara no s’han fet públics, però el conjunt blaugrana treballa amb la mirada posada en aquest horitzó.

La data del partit pren una gran rellevància perquè el Barça s’estrena a domicili i a Palma per jugar contra el Mallorca. El dispositiu del desplaçament –en principi serà en un vol xàrter– agafa molta importància, ja que s’hauran de garantir les màximes mesures de seguretat per evitar possibles contagis. Tebas, de fet, va assenyalar que els desplaçaments i la vida privada dels futbolistes són els aspectes que impliquen més riscos a l’hora de produir-se contagis.

Oficial

La lliga espanyola es reprendrà el dia 11 de juny amb el derbi Sevilla-Betis, corresponent a la 28a jornada, segons va ratificar ahir l’anomenat Grup de Contacte, format pel Consell Superior d’Esports (CSD), la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i LaLiga. Si es compleixen totes les previsions, el campionat conclourà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol. El comunicat del CSD, LaLiga i la RFEF explica que “no hi haurà problemes per concretar dies de joc i horaris”, tenint en compte que es van desbloquejar els dilluns per jugar.

DISPOSITIU

Està previst que l’equip faci el desplaçament a Palma en un vol xàrter

El curs vinent, el 12 de setembre

Javier Tebas reconeix que ja té una data pensada per començar la temporada 2020/21 a primera i a segona divisió. “Estem preparats [per començar la lliga] i serà molt important el dia que acabem la competició. La pròxima començarà el 12 de setembre”, va assegurar a Marca.

Tebas també es va referir a les pèrdues dels clubs a causa del coronavirus. “És important que la desgràcia de la pandèmia no generi una desgràcia econòmica. Hi ha molta demagògia i no vull recordar tot el que hem hagut de sentir: que no tenim cor i coses així. La indústria és molt important, generem l’1,37% del PIB, més de 185.000 llocs de treball directes”, va manifestar el president de LaLiga. “Que tornem no vol dir que no tinguem unes pèrdues milionàries. Els nostres clubs perdran, com a mínim, 700 milions d’euros i això caldrà recuperar-ho”, advertia també. “Nosaltres entretenim l’audiència amb el nostre esport.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)