Barça

Arturo Vidal: “Espero guanyar aquí la novena lliga seguida”

Barça. El migcampista xilè ha parlat per als mitjans del club

Arturo Vidal, el migcampista xilè del Barça, ha parlat per als mitjans del club blaugrana. Aquestes han estat les seves manifestacions:

Tornada als entrenaments: “Ha estat una alegria increïble tornar als entrenaments, aquests dos mesos tancats han estat bastant llargs. Un gaudeix molt quan és al camp amb els companys, són experiències molt boniques de viure. Però ara estem tornant i estem molt bé, afrontem uns mesos molt importants.”

El retrobament: “Va ser emocionant tornar després del que va passar. Amb els companys... molta alegria i molta conversa a distància, mirant d’explicar com ho hem passat cada un.”

L’estat de la plantilla: “Per a nosaltres és molt important recuperar el Luis (Suárez) i els lesionats, perquè venen dos mesos intensos amb molts partits seguits. Necessitem estar al cent per cent per a les dues competicions que ens queden.”

Els companys: “Els he vist a tots bé i amb moltes ganes, hem tornat tots molt bé físicament, ens hem preparat a casa. Encara no podem estar tots junts, però esperem estar-ho aviat.”

Jugar sense públic: “M’agrada connectar amb el públic, em sento bé i amb molta alegria i força, però hem d’adaptar-nos i treure profit a tots els entrenaments que hem tingut i assolir els nostres objectius.”

La lliga: “Aquests onze partits seran onze finals. Tots tenim clar que seran molt difícils. No hem de confiar-nos, hem de pensar a guanyar i fer-ho de la millor manera.”

La novena lliga consecutiva:“Seria un somni guanyar nou lligues seguides, aconseguir un palmarès amb tants títols és molt complicat, però encara em sento bé per seguir lluitant i guanyant trofeus. Pocs jugadors ho han fet en la història i em sento orgullós, espero guanyar aquí la novena amb el Barcelona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)