Barça

Messi lamenta les morts per la Covid-19

Barça. El capità del Barça afirma que el pitjor de la crisi és veure com hi ha hagut gent que ha perdut familiars sense haver-se pogut acomiadat

Leo Messi s’ha pronunciat sobre les conseqüències humanitàries de la pandèmia per la Covid-19 que ha arrasat tot el planeta. “A gairebé tots ens queda el dubte de com serà el món després de tot el que ha passat. Més enllà del confinament i de la situació que ens ha agafat per sorpresa, moltíssima gent ho ha passat realment malament perquè els ha afectat aquesta situació d’alguna manera, com ha passat amb tots aquells que han perdut els seus familiars i amics i ni tan sols han pogut han pogut gairebé ni acomiadar-los”, ha explicat en unes declaracions recollides per El País Semanal. “Crec que hi ha hagut moltes coses negatives en aquesta crisi però no pot haver-hi res pitjor que pedre les persones que més estimes. Això em crea una frustració enorme i em sembla el més injust de tot”, ha afirmat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)