Barça

Primers entrenaments col·lectius

1a divisió. El Barça i l’Espanyol completen les sessions amb tots els seus integrants per primera vegada des de l’aturada de la lliga

En deu dies la lliga tornarà a l’activitat i els equips encarrilen el tram final de la preparació. Avui, tant el Barça com l’Espanyol han completat les primeres sessions d’entrenament amb tots els seus integrants. Després de passar una primera fase amb entrenaments individuals i una segona amb grups reduïts, tant Setién com Abelardo han comptat amb el total de les seves plantilles, exceptuant els lesionats, i els reforços procedents del filial.

La sessió pel Barça ha començat a les 9.30 h, mitja hora després de la de l’Espanyol. Tots dos equips volien evitar les altes temperatures, de manera que han matinat més del què és habitual. Serà la tònica que seguiran en els propers dotze dies que separen la darrera fase de preparació amb l’inici de la competició. Els blaugrana jugaran a Mallorca (dissabte, 22 h) i l’Espanyol contra l’Alavés (dissabte, 13 h).

Umtiti, amb el grup

El defensa del Barça perfila ja la seva recuperació i avui ha realitzat una part del treball al costat de la resta dels seus companys. Umtiti es va lesionar al soli fa tres setmanes, justament quan tornava a entrenar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)