Barça

Ter Stegen: “Vam ajornar la meva renovació pel coronavirus”

Barça. En declaracions a DAZN, el porter aclareix que no s’ha tancat la seva continuïtat perquè “no era la situació ideal per tractar aquests assumptes”

Mar-André Ter Stegen, ha estat entrevistat pel podcast de futbol ‘kicker meets DAZN’ i ha explicat perquè encara no ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona que, ara mateix, acaba el 30 de juny de 2022. “Quan vam començar les negociacions, va aparèixer el coronavirus i ens va semblar que no era la situació ideal per tractar aquests assumptes. La pandèmia és una cosa més important que el futbol i vam decidir posposar la negociació”, ha dit.

Quant a l’aturada de la competició, el porter hi veu algun aspecte positiu. “L’aturada no va ser la situació ideal, però haver tingut un nou període de preparació només pot ajudar-nos. Rarament hem estat a un nivell físic tan bo. Mentalment estarem molt més enfocats en els partits que queden”. Ter Stegen, en tot cas, frisa per tornar a competir: “Tenim moltes ganes de tornar. Estem en una bona posició, però el Real Madrid no ens regalarà res. A la Champions tenim possibilitats de passar ronda i volem aprofitar-les”.

Sobre Leo Messi només pot tenir bones paraules: “Pot marcar la diferència en cada partit. És una llegenda de l’esport. Estic segur que els rivals no l’han oblidat i no crec que estiguin molt contents d’haver de mesurar-se de nou a ell”. Finalment, sobre l’absència de públic en el que queda de temporada, el porter alemany va parlar de la seva experiència: “Ja vam experimentar això contra el Las Palmas, al Camp Nou. És una cosa completament diferent. Ens agrada el suport del públic, perquè és el que fa que el futbol sigui tan grandiós. Jugar sense la nostra gent no és tan atractiu, però la pilota rodarà i és el que ens diverteix”.

“Em sento bé i la meva família està feliç aquí. Tampoc és que estigui sense contracte aquest estiu”. (Finalitza el juny de 2022)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)