Barça

El ‘Cant del Barça’ sonarà en la veu dels culers en el que queda de lliga

Barça. El club convida els seus aficionats a gravar-se mentre interpreten l’himne i a penjar l’enregistrament a la plataforma Viber

Abans i després de cadascun dels cinc partits de lliga que es disputaran al Camp Nou en la represa de la lliga, s’escoltarà l’himne del FC Barcelona en la veu dels culers. Els aficionats blaugrana d’arreu del món estan convidats a gravar-se interpretant el Cant del Barça i a pujar aquest enregistrament a la plataforma Viber. El club realitzarà després un muntatge amb aquestes gravacions que acompanyarà l’equip des de la megafonia i els vídeomarcadors.

Així, la veu dels barcelonistes sonarà per donar escalf als futbolistes que entrena Quique Setién, tot i que, de moment, no poden ocupar les graderies de l’Estadi. El Barça ha de rebre el Leganés (16 de juny, 22 hores), l’Athletic Club, l’Atlético de Madrid, l’Espanyol i l’Osasuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)