Barça

Només podran entrar 8 fotògrafs i 6 redactors

El retorn de la lliga. El Col·legi de Periodistes de Catalunya rebutja el criteri de selecció dels mitjans que podran entrar als estadis

LaLiga va fer públic ahir el protocol del retorn del futbol pel que fa als mitjans de comunicació. Segons el document, a banda de les televisions amb drets, podran entrar als estadis quatre televisions sense drets, una de les quals serà Televisió Espanyola i les altres tres les escollirà l’Acadèmia de la Televisió; cinc emissores de ràdio, una de les quals serà Radio Nacional de España; vuit fotògrafs, un dels quals segur que serà de l’agència Efe, i sis redactors de premsa, escollits per l’Associació de la Premsa Esportiva. Els membres dels mitjans de comunicació tindran molt limitats els seus moviments dins els estadis i, un cop hagi finalitzat el partit, disposaran de deu minuts per marxar. Les rodes de premsa seran telemàtiques.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya va reaccionar al protocol de LaLiga amb un comunicat en què rebutja el criteri de selecció dels mitjans que podran accedir als estadis i afirma que “les limitacions suposen un atac al dret d’informació i no s’ajusten a les necessitats dels mitjans ni de les seves audiències, especialment a Catalunya”. S’espera una rectificació de LaLiga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)