Barça

Luis Suárez rep l’alta mèdica

Barça. Al gener es va sotmetre a una artroscòpia per corregir una lesió al menisc, però s’entrena amb normalitat des del 8 de maig

Una setmana abans del reinici de la lliga, el FC Barcelona ha comunicat l’alta mèdica de Luis Suárez. Cinc mesos després de sotmetre’s a una artroscòpia per solucionar una lesió en el menisc extern del genoll dret, el davanter uruguaià està a punt per competir.

El seu últim partit va ser la semifinal de la supercopa d’Espanya, davant l’Atlético de Madrid, encara amb Ernesto Valverde a la banqueta. Setién podrà disposar d’ell, donc, per primera vegada a Son Moix, dissabte vinent. De fet, Suárez serà una peça fonamental en els onze partits que resten per tancar la lliga.

El dorsal 9 blaugrana s’entrena amb normalitat des del 8 de maig, quan l’activitat va tornar a la ciutat esportiva Joan Gamper.

Tot i no haver jugat en les últimes vuit jornades de lliga, Suárez és el tercer màxim golejador de la competició, amb 11 dianes, i el tercer màxim assistent, amb set passades de gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)