Barça

Setién: “Hem de guanyar tots els partits si volem ser campions”

Barça. El tècnic blaugrana espera aixecar el títol de lliga en aquest final de curs atípic i adverteix. “Hauríem necessitat una setmana més per a estar realment en condicions”

Quique Setién ha fet un balanç de la preparació del seu equip a una setmana pel retorn de la lliga. El tècnic càntabre ha fet aquestes declaracions després del partit d’entrenament que va fer ahir al Camp Nou. “Hauríem necessitat una setmana més per a estar realment en condicions”, ha explicat el tècnic en declaracions a la web del club. De fet, aquesta postura per la manca de sessions es recurrent en tots els entrenadors. Tot i això, Setíen considera que “l’equip està bastant bé pel treball que hem fet”.

Ara el repte és el primer partit a Son Moix d’aquí sis dies. “Tots els jugadors estan amb moltes ganes i molt motivats per a jugar. Veig a l’equip amb un punt de motivació especial. Suposo que passa en tots els conjunts”. El càntabre sap que la situació és diferent a tot el que ha viscut amb anterioritat. “Ens ha vingut bé entrenar perquè el futbolista es va cansant. Ha estat diferent al que han viscut altres anys de la seva carrera”.

D’altra banda, aquesta especie de pretemporada és diferent. “El normal en una pretemporada és jugar partits i dosificar els minuts i ara serà diferent. Veurem com són els partits i la situació de cada jugador, ja que cadascun és diferent”,

Ara el tècnic només pensa en mantenir el liderat fins al final. “Pensem que hem de guanyar tots els partits si volem ser campions”, ha reblat tot i que no sap com respondrà els jugadors físicament: “Estem en una bona disposició mental i ja veurem com es van desenvolupant els partits i les dificultats que ens posen els rivals”.

Per últim, ha parlat de Luis Suárez que ha tornat després d’una llarga lesió. “Luis Suárez ha tingut aquest temps extra per a recuperar-se i tornar a competir. Aquesta pràcticament al màxim, veurem quan comenci la competició com està, però en dos o tres partits segurament estarà al màxim nivell” i Setién ha tancat la seva compareixença enyorant el public. “Trobarem a faltar l’estímul i el suport del públic, que té una gran influència. És una situació especial que intentarem superar, però això passarà també als rivals quan juguem fora de casa. Buscarem donar alegries als afeccionats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)