Barça

JESUS ANGOY

SEGON JUGADOR AMB MÉS PARTITS A LA HISTÒRIA DEL FILIAL (164)

“La metodologia és la diferència”

Amb Cruyff, el tercer porter es combinava per anar a jugar amb el filial. Només d’aquesta manera es pot entendre que Jesús Angoy (Alagó, Saragossa, 1966) sigui el segon jugador de la història que més partits ha disputat darrere de Marcelino. Fins i tot va arribar a jugar amb el segon equip als 28 anys.

Com va arribar al filial?
Jo estava en l’equip amateur, que era un graó per darrere del filial, i l’any següent vaig anar al filial. I va ser un gran moment perquè jo havia vingut a Saragossa per jugar en el Barça, i pujar al segon equip significava estar més a prop del primer equip.
Va jugar cinc temporades a segona A i va veure passar generacions molt bones...
Si començo a fer una llista de jugadors no paro. Era, a més, gent fantàstica. Els entrenadors Quique Costas i Toño de la Cruz eren persones molt properes a Johan i tenien una manera de veure el futbol comuna. Aquestes generacions eren de nanos amb unes ganes i una il·lusió per pujar al primer equip molt grans i tenien una qualitat que desbordava. Van ser temporades espectaculars i gairebé cada temporada volaven.
En què s’ha diferenciat el filial del Barça respecte d’altres?
La diferència entre el Barça i la resta sempre ha estat el concepte i la metodologia. Nosaltres treballàvem molt amb la pilota com a centre de tot, mentre que la resta dels equips feien treball físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)