Barça

Gaspart: “Prefereixo un referèndum sobre la independència a un any de lliga i Champions”

Barça. L’expresident blaugrana es mostra partidari del dret a decidir i confessa que votaria que no a una Catalunya independent

Entrevistat per ‘El Español’, Joan Gaspart ha tornat a donar mostres de la seva eloqüència i, entre altres titulars, ha deixat anar que s’estima més veure un referèndum sobre la independència de Cataluya que un altre temporada amb lliga i Champions per al Barça. Aquestes han estat algunes de les respostes de qui va ser president i vicepresident del FC Barcelona:

Hi ha qui diu que vostè va ser el pitjor president de la història del Barça: “Tenen Molta raó. Crec que aquesta frase em defineix: mai em tornaria a presentar a la presidència del Barça. No em votaria ni jo mateix. Serveixo per al que serveixo. Durant vint anys, vaig gaudir una barbaritat al costat del president Núñez.”

Està a favor d’un referèndum?: “Estic a favor del dret a decidir, però votaria que no. Ara bé, si guanyés el sí, no m’aniria a viure a Terol, em quedaria a Catalunya. No vull la independència, però respecte als que la desitgen.”

Artur Mas és el Figo de la política?: “No, no. Aquesta comparació m’ofèn. Jo crec que Mas era molt catalanista, però no independentista. Aquesta és la meva sensació. Figo, en canvi, va ser un traïdor. Se’n va anar a el Real Madrid quan estava compromès amb mi. Artur Mas va canviar de pensament, però no de camisa. No em faci el símil amb Figo que em poso nerviós.”

Parla amb Puigdemont?: “Hi parlo, però no gaire sovint. És amic meu, l’estimo com a persona. Està a Brussel·les i el vaig acollir en un hotel que tenia allà. Gratis? No, no, com a client.”

Presos polítics o polítics presos?: “Crec que no haurien de ser a la presó.”

Si diu que a Espanya hi ha presos polítics, diu que això no és una democràcia: “Dic el mateix que vaig dir sobre Sandro Rosell: que no han d’estar a la presó.”

Què prefereix que passi abans de morir-se, la lliga i la Champions per al Barça o el dret a decidir?: “El dret a decidir. Perquè el Barça, si no guanya, no pot tornar a intentar l’any que ve. I si no a l’altre. I a l’altre. I a l’altre... També li dic que, si es convoca un referèndum i surt que no, hauríem de respectar el resultat almenys durant els propers cent anys.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)