Barça

Braithwaite: “Vull jugar amb Suárez i aprendre d’ell”

Barça. El danès celebra el retorn del seu company i diu que Messi és “una inspiració” per a ell

Martin Braithwaite ha estat entrevistat a Goal.com i ha assegurat que no té por a perdre minuts ara que Luis Suárez s’ha recuperat. De fet, el danès confessa que li ve molt de gust aprendre del seu company uruguaià. Aquestes són algunes de les seves respostes:

El vestidor a pocs dies del retorn: “Tot l’equip té ganes i molta gana. Veig als altres jugadors amb la mateix fam que jo.”

Com està: “He estat esperant durant molt de temps a que arribés aquest moment. Estic bé, treballant amb el grup una altra vegada. Això em fa llevar cada matí pensant a ser millor futbolista.”

Les seves declaracions sobre la càrrega d’entrenaments: “Algú li va donar la volta a les meves paraules. El que vaig dir és que el programa que faig amb el club suposa el trenta per cent del meu treball. Tenim un programa fantàstic i la meva afirmació només fa referència al que afegeixo per ser millor. Perquè, de cop i volta, em trobo en un equip en el qual no em puc permetre estar cansat al camp ni un moment, per això sentia que havia de treballar pel meu compte.”

El retorn de Suárez: “Estic molt feliç que en Luis torni, perquè quan vaig venir estava lesionat i encara no hem pogut jugar junts. Vull jugar al costat d’ell i aprendre d’ell, és un dels millors davanters de el món.”

Messi: “Dóna moltíssima confiança a l’equip, perquè pot marcar la diferència en qualsevol moment. A més, m’ajuda a ser millor jugador amb els seus consells, i per com veu el futbol. És una autèntica inspiració per a mi.”

Què ha canviat en la seva vida des que va fitxar pel Barça: “Han canviat moltes coses, perquè ara jugo per a l’equip més gran de món. La gent em mira diferent i em reconeix pel carrer, perquè la meva cara és avui molt més familiar que abans. Més enllà d’això, el futbol segueix sent el futbol.”

Perquè el Camp Nou li ha mostrat de seguida el seu afecte?: “Doncs no ho sé, honestament. Intento ser sempre jo mateix i quan jugo intento analitzar el joc dels meus companys i adaptar-me a ells. Potser perquè no intento ser una persona o un futbolista diferent, sempre intento ser jo mateix.”

Celebraria un gol contra el Leganés: “Per descomptat. Seria un escenari especial però no penso en això. Quan juguem contra ells només tindré al cap la victòria. Tinc un compromís amb el triomf i intentaré mantenir-lo també davant el Leganés”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)