Barça

El Barça ha arribat a Mallorca

Barça. Els jugadors blaugrana romandran fins una hora abans de l’inici del partit a l’hotel de concentració per desplaçar-se a Son Moix i reprendre la lliga marcada per la pandèmia

El Barça ja està a Palma de Mallorca. La plantilla blaugrana ha sortit aquest matí de Barcelona cap a les Balears en un vol xàrter que partia de El Prat a dos quarts de dotze i que ha arribat a Palma poc després del migdia. Una expedició de poc més de 50 persones que haurà de complir el protocol de seguretat. El personal que ha viatjat amb l’equip és el mínim indispensable. El protocol de LaLiga inclou 14 persones de staff, al marge de jugadors i tècnics. Seguretat i Premsa estan al marge però només anirà un de cada Departament a diferència d’altres viatges. Volaran a més sis professionals dels mitjans del club.

Un cop a l’aeroport de Son Sant Joan, dos autocars han portat els jugadors a l’Hotel de concentració que ha estat blindat No hi haurà altres hostes i es blindarà per a evitar l’accés d’afeccionats a la porta.Poc més d’una hora abans del partit, uns 90 minuts, l’expedició blaugrana arribarà a Son Moix per preparar el retorn de lliga. El partit es jugarà a les deu de la nit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)