Barça

“El públic sempre ajuda, espero que no ens afecti que no hi sigui”

Barça. Quique Setién parla abans del partit contra el Leganés

El Barça no s’atura. Després de golejar dissabte el Mallorca, demà torna a jugar contra un altre equip que lluita per sortir de la zona de descens, el Leganés. Aquestes són les impressions de l’entrenador blaugrana, Quique Setién, abans del duel.

LEGANÉS: “És possible que el partit sigui complicat perquè el Leganés necessita els punts per aconseguir la salvació, però també els necessitem nosaltres per conservar el lideratge. Ens presentarà segur dificultats. No menystenim al Leganés per la situació en la que es troba. Quan vam jugar aquí en la copa, van tenir un parell d’oportunitats només començar. Sempre hem d’esperar un gran rival”

ROTACIONS: “La idea és fer canvis en tots els partits. Veurem com afecta a cada jugador el cansament. Vull arribar al final amb tothom fresc, amb ningú afectat pel cansament. Hem de veure com es recuperen els jugadors dels esforços i evitar també lesions”

GRIEZMANN: “És indiscutible. Ha jugat sempre des que estem aquí. S’han de repartir més el minuts perquè hi ha més jugadors. És un gran futbolista i continuarà tenint el seu protagonisme perquè es molt important per a l’equip i per al club”

MESSI: “Està molt bé. La dada de portar dotze temporades seguides fent més de 20 gols és brutal, però també s’han de valorar les assistències, ja en va fer dues l’altre dia. La xifra dels gols és astronòmica”

EL CAMP NOU: “No sé com ens afectarà jugar sense públic. Preferiríem jugar amb la nostra gent, però no és possible i ens haurem d’adaptar. Esperem que no ens afecti. El futbol perd part de la seva essència, però és el que toca ens aquests moments. Reclamem sempre suport de l’afició, però hauríem de treure tots els partits endavant. El públic sempre ajuda, però espero que no perjudiqui que no estigui”

ARTURO VIDAL: “És un jugador molt interessant. Té un perfil necessari en qualsevol plantilla. Té qualitat i transmet energia. Ens ajuda molt. A més, va marcar un gol important a Mallorca, que ens va posar de cara el partit. Estic molt satisfet amb el seu rendiment”

LA PLANTILLA: “Em va sorprendre com de bé van venir tots els jugadors i les ganes que han posat des que van arribar. La predisposició ha estat molt bona. Em va costar molt decidir la primera alineació perquè vaig prendre partit per alguns jugadors, però ho podria haver fet per uns altres. Espero que tots mantinguin aquest nivell perquè participaran tots i els necessitem a tots frescos”

JUGAR A PORTA TANCADA: “Tractarem que juguin els mateixos del dia de Las Palmas (riu). No hem comentat res d’aquell partit. Una vegada la pilota comenci a rodar, espero que s’aïllin de tot i estiguin fins amb la pilota i tractar de superar un equip que ens posarà en dificultats”

TER STEGEN I ELS PORTERS: “Marc ha estat molt bé, però l’errada és una opció. No és fàcil tornar després d’haver estat tant de temps sense contacte amb la pilota. No he vist errades només en alguns porters, també les he vist en alguns jugadors, controls, passades... que no passen habitualment”

LUIS SUÁREZ TITULAR: “És una opció. Ho he de parlar amb ell. Hem de ser prudents perquè després de lesions tan llargues poden haver lesions musculars i això ho hem d’evitar. Qualsevol problema s’ha de cuidar perquè no vull perdre a un jugador quatre partits per no descansar en un”

BRAITHWITE: “No em condiciona que hagi jugat contra el Leganés. Si li puc donar aquesta satisfacció, perquè tothom vol jugar contra el seu exequip, ho puc fer, però sempre pensaré primer en l’equip”

EL REAL MADRID: “Fora de joc en el primer gol? Hi ha moltes coses que no es poden controlar en el futbol. Tres centímetres suposen que un gol sigui vàlid o no. Són detalls que no pots controlar”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)