Barça

Quique Setién

“Vull arribar al final de curs amb tothom fresc”

Contundent victòria a Mallorca en el retorn de la lliga i poc temps per assaborir-la. Exigència d’un calendari infernal. Avui, un altre partit. Contra un altre equip en zona de descens, el Leganés de Javier Aguirre. Retorn a un Camp Nou sense públic. “No sé com ens afectarà jugar sense públic. Preferiríem jugar amb la nostra gent, però no és possible i ens haurem d’adaptar. Esperem que no ens afecti. El futbol perd part de la seva essència, però és el que toca en aquests moments. Reclamem sempre el suport de l’afició, però hauríem de tirar tots els partits endavant. El públic sempre ajuda, però espero que no ens perjudiqui que no hi sigui. Una vegada la pilota comenci a rodar, espero que els jugadors s’aïllin de tot i estiguin fins per tractar de superar un equip que ens crearà dificultats”, reflexionava ahir l’entrenador del Barça, Quique Setién, que avançava canvis respecte a l’onze de Mallorca. Objectiu, que tothom arribi bé al tram final de curs. “La idea és fer canvis en tots els partits. Veurem com afecta cada jugador el cansament. Vull arribar al final amb tothom fresc, sense ningú afectat pel cansament. Hem de veure com es recuperen els jugadors dels esforços i hem d’evitar també lesions.”

Per evitar aquests contratemps, es cuida Luis Suárez, que va tornar a jugar a Mallorca després de cinc mesos lesionat. Podria ser titular avui, però no s’arriscaran amb l’uruguaià: “Que sigui titular és una opció. N’he de parlar amb ell. Hem de ser prudents perquè després de lesions tan llargues hi pot haver lesions musculars i això ho hem d’evitar. Qualsevol problema s’ha de cuidar perquè no vull perdre un jugador quatre partits per no haver descansat en un.”

No va ser el de Luis Suárez l’únic nom propi de la compareixença telemàtica de l’entrenador blaugrana. Griezmann va ser substituït a Mallorca després de no fer un bon partit, però té la confiança màxima de Setién: “És indiscutible. Ha jugat sempre des que som aquí. S’han de repartir més els minuts perquè hi ha més jugadors. És un gran futbolista i continuarà tenint protagonisme perquè és molt important per a l’equip i per al club.” I titularitat i gol de Braithwaite. S’enfronta al seu exequip. Repetirà titularitat? “No em condiciona que hagi jugat al Leganés. Si li puc donar aquesta satisfacció, perquè tothom vol jugar contra el seu exequip, ho puc fer, però sempre pensaré primer en l’equip.” I dos elogis, un per a Messi: “La dada d’acumular dotze temporades seguides fent més de 20 gols és brutal, però també s’han de valorar les assistències, ja en va fer dues l’altre dia. La xifra dels gols és astronòmica.” I un altre per a Arturo Vidal: “Té un perfil necessari en qualsevol plantilla. Té qualitat i transmet energia.”

CAMP NOU BUIT

“El públic sempre ajuda, però espero que no ens perjudiqui que no n’hi hagi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)