Barça

La nova realitat de Braithwaite

Barça. El danès, que es va estrenar com a golejador amb el Barça a Mallorca, s’enfrontarà avui al seu exequip, el Leganés, i admet que s’estima més jugar per guanyar un títol que per salvar-se

Martin Braithwaite va ser el sorprenent fitxatge del Barça en el mercat d’hivern. Ningú s’esperava que el danès del Leganés ompliria el buit que va deixar la baixa de llarga durada de Dembélé. Però el Barça va pagar la seva clàusula i ja és aquí, intentant guanyar-se els minuts de blaugrana. A Mallorca va repetir titularitat i es va estrenar com a golejador amb el Barça. “Va ser increïble, és una cosa amb la qual havia somiat i havia treballat molt per a això, estic molt content”, diu. Avui podria repetir titularitat en un partit especial per a ell, perquè s’enfronta als seus excompanys del Leganés: “Tinc moltes ganes de jugar contra ells. Recordo grans moments amb el Leganés, però em quedo amb quan vam guanyar contra el Sevilla al seu camp en un gran partit.” També té paraules elogioses per a Javier Aguirre perquè “entén els jugadors”. Ara bé, malgrat aquests bons records, no es penedeix del pas fet. “Jugues amb pressió per guanyar la lliga. M’estimo més jugar per guanyar un títol que no per aconseguir la salvació”, deixa clar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)