Barça

Dos rampells per continuar aspirant al màxim

Barça. Ansu Fati i Messi materialitzen la victòria contra el Leganés (2-0) i el lideratge una jornada més

El Barça mantindrà una jornada més el lideratge –i en quedaran només nou– gràcies a dues fuetades de dos jugadors diferents, Ansu Fati, que ha trencat la monotonia en la primera meitat amb una rematada de molt mèrit, i Leo Messi, que ha fet el mateix en la segona meitat amb una acceleració de les seves que ha acabat en penal. El Leganés ha tingut oportunitats en el primer quart d’hora i ha tingut el partit on el volia fins que ha encaixat el primer gol. La pressió torna a ser per al Madrid, que dijous té un partit exigent contra el València.

Abelardo ha introduït cinc canvis respecte a l’onze inicial de dissabte, amb Junior Firpo, Lenglet, Rakitic, Arthur i Ansu Fati. El Leganés, amb la lliçó apresa del Mallorca-Barça, ha contingut la sortida del Barça disposant cinc defenses. El Barça ha organitzat el seu atac a partir de l’esquerra, però la primera oportunitat clara l’ha tingut el Leganés, quan Lenglet ha tret sota pals una rematada de Guerrero que ja entrava. Instants més tard, el mateix Guerrero ha tingut una altra ocasió que ha fregat el pal dret. Fins al minut 30 el Barça no ha rematat (cop de cap desviat de Griezmann). Fins que ha arribat el gol d’Ansu Fati (42’), que ha resolt amb un xut sec i ajustat –el primer entre els tres pals–, una jugada embolicada que ha lluitat molt Junior Firpo.

El gol ha desmuntat el pla de Javier Aguirre.

En la segona meitat l’ensopiment s’ha trencat quan han entrat Semedo i i Luis Suárez. Una centrada del portuguès ha acabat amb gol de Griezmann, que ha estat anul·lat pel VAR per fora de joc de Semedo. Però Messi ha dit prou i en una jugada personal que ha iniciat al mig del camp ha acabat amb un penal, que l’argentí ha transformat (69’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)