Barça

El títol es decidirà al País Basc

UEFA Women’s Champions League. Final a vuit entre el 21 i el 30 d’agost per coronar l’equip campió d’Europa

El Comitè Executiu de la UEFA ha decidit en una reunió celebrada ahir que la Champions League femenina es disputarà en un format condensat a partit únic en una mateixa seu: Bilbao i San Sebastian. El format de final a vuit es celebrarà del 21 al 30 d’agost amb les següents eliminatòries: Barça-Atlético; Wolfsburg-Glasgow, PSG-Arsenal i Bayern-Lió.

A més, la UEFA també ha explicat el format final de l’Europa League masculina amb una final a vuit a Colònia que acabarà el 21 d’agost i començarà el 10. La UEFA ha de decidir si els partits de vuitens de final es disputaran en el camp de l’equip local o a Alemanya.

En el cas de les eliminatòries entre l’Inter i el Getafe; i el Sevilla i la Roma, en les quals encara no s’ha pogut celebrar el partit d’anada, es resoldran a partit únic en una seu per confirmar. La resta d’enfrontaments són: LASK-Manchester United (0-5), Eintracht-Basilea (0-3), Estambul Basaksehir-Copenhague (1-0), Wolfsburgo-Shaktar Donetsk (1-2), Olympiakos-Wolverhampton (1-1) i Rangers-Bayer Leverkusen (1-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)