Barça

Setién: “La concentració defensiva serà clau”

Barça. L’entrenador blaugrana vol màxima atenció del seu equip en el duel contra el Sevilla

Sobre el rival: “La realitat és que el Sevilla està fent un gran campionat. Està a bon nivell i tenint en compte l’historial amb el Barça sempre han estat partits complicats. La realitat és que és el tercer classificat, juga a casa i ens posarà les coses difícils. Haurem d’estar a un gran nivell per guanyar. Seria un gran impuls”.

Sobre els problemes físics de Sergi Roberto i De Jong: “Ha estat una pena. No esperàvem perdre’l. Veurem com evoluciona i la capacitat que tingui de poder aguantar el dolor. Davant el Leganés va aguantar i ara veurem la seva evolució. De Jong tenia unes molèsties que no desapareixen i preferim que descansi un partit que no pas perdre’l quatre partits més endavant”.

Luis Suárez: “Va tenint minuts però hi ha poc descans. Necessita un procés i hem de veure com evoluciona. Haurem de parlar amb ell i veure què decidim però per 90 minuts no està”.

Futur d’Arthur: “No he parlat res d’això amb ell perquè no és un tema que em preocupi. M’interessa que estigui ficat i el necessitem al 100%.

La nova Champions: “El format és dolent per tots. En dos partits pots resoldre un accident però ara te la jugues. Ens haurem d’adaptar. Espero que contra el Nàpols poguem jugar a casa”.

Aconseguir totes les victòries: “Per descomptat veig capaç a l’equip per fer-ho. És complicat guanyar i fer-ho bé en tots els partits. Portem sis gols a favor i cap en contra en dos partits. La perspectiva és bona i millor que la de la resta dels rivals”.

Jornada clau: “No és una jornada clau. Tots hem vist les sorpreses que dona le futbol. Hem de pensar en cada partit i intentar mantenir l’avantatge. Nosaltres depenem de nosaltres i això no li passa als nostres rivals”.

Sevilla, un rival que marca ràpid: “La concentració defensiva és clau, l’hem de mantenir sempre. Pots perdre el partit en el primer minut o en l’últim. Contra el Leganés no vam tenir presència a la seva àrea però vam tenir moltes opcions. Vam jugar 65 minuts en el seu camp però els rivals sempre tenen algunes opcions. Això és difícil d’evitar.

La tornada de Champions: “Espero poder jugar a casa, evidentment. L’avantatge seria molt gran per al rival”.

Messi, a un gol dels 700 gols: “Ens aniria bé que ho aconseguís aquesta jornada. Són xifres que estan a l’abast dels escollits. Tan de bo pugui fer el gol 700 i després molts més”.

El Pizjuan: “Hi ha moments que depèn com va el partit, el públic puja l’exigència i això imposa als rivals. Allà pressionen molt i el fet de jugar a porta tancada ens pot beneficiar”.

Com es gestiona l’èxit d’Ansu? “Ho farem com fins ara. Li gestionarem tot com fins ara per donar el rendiment que ha donat”.

Competència a la davantera: “Ansu, Griezamnn i Braithaite són jugadors diferents i ens donen coses diferents. Tenim la sort de tenir-los a tots tres i els aprofitarem. Els tres són molt bons”.

La gestió dels minuts de Messi: “És un jugador que amb 14 anys jugant té un coneixement profund el seu cos. A força de jugar l’experiència et diu quines càrregues necessites. Hem de controlar les ganes i les necessitats. Tenim jugadors que tenen el coneixement en aquest sentit i estem tranquils”.

On ha de jugar Griezmann? “És un jugador amb tendència a desmarcar-se cap a dins però és un jugador que es pot adaptar. Mai proposem que jugui a la banda només. És un altre perfil que ens dona molt”.

L’estat de Dembele: “Cada vegada està millor. Porta una evolució correcta”

Riqui Puig: “Ho va fer molt bé i va ser una pena que no marqués. Entrena bé, té actitud i intentem que ho faci bé. Ho tindré en compte pel futur. Si fa el que va fer l’altre dia tindrà més minuts”.

A més, el tècnic ha donat la llista de convocats amb la presència de vuit jugadors del filial: “Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu, Araujo, Saverio, Chumi i Monchu. No hi són Sergi Roberto i De Jong per lesió. La resta de la convocatòria la completa: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Alba, Braithwaite, Vidal i Junior

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)