Barça

El Barça no passa de l’empat a Sevilla (0-0)

Barça. L’equip de Setién no ha estat capaç de superar la pressió dels andalusos i regala una oportunitat al Madrid d’aconseguir el lideratge de la lliga

El Barça ha empatat sense gols al Sánchez Pizjuán, després d’un partit molt igualat en el qual no ha estat capaç de superar la poderosa defensa del Sevilla. Diumenge, el Real Madrid tindrà l’oportunitat de posar-se líder, si guanya la Rel Sociedad a Anoeta.

L’equip de Quique Setién ha entrat molt bé en el partit i s’ha sentit còmode durant la primera mitja hora. Amb tot, només ha estat a prop del gol en una falta directa xutada per Messi que Koundé ha refusat en l’últim moment.

Després de l’aturada del minut 30, el Sevilla ha sabut pressionar millor i ha pres les regnes del partit. Al descans, però, s’ha arribat sense gols. En la represa, el domini dels andalusos s’ha accentuat. Lopetegui ha donat protagonisme als seus laterals i el Barça ha patit de valent.

Tot i que en l’últim tram del duel els blaugrana s’han tret la son de les orelles i han arribat a l’àrea de Vaclik en algunes ocasions, el marcador no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)