Barça

Empenta arbitral per l’assalt del Madrid al primer lloc (1-2)

1a divisió. Un penal dubtós sobre Vinicius, un gol de Januzaj anul·lat per fora de joc posicional i un control de Benzema, previ a la seva diana, protestat per la defensa cauen de la banda dels blancs

El Madrid ha completat la seva jornada rodona aprofitant la patinada del Barça i guanyant a Anoeta per col·locar-se en la primera posició. El partit, però, ha quedat emboirat per la polèmica arbitral ja que els blancs s’han ajudat d’un penal dubtós sobre Vinicius i un gol anul·lat per fora de joc posicional de Januzaj. Els locals també han protestat la diana de la sentència de Benzema ja que han interpretat que la pilota ha picat el braç del jugador francès en el seu control tot i que la repetició televisiva no ha fet res més que alimentar el dubte.

El Madrid ha tingut molts problemes per concretar el triomf. El primer temps només ha trobat ocasions en el virtuosisme de Vinicius limitat a les accions a fora de l’àrea; quan el brasiler havia de concretar se li feia de nit. Amb les dificultats en la definició però amb una gran facilitat per arribar-hi, Vinicius ha acabat fent fortuna provocant un penal en un contacte lleu que Estrada i el VAR han validat. Pocs minuts després, un xut de Januzaj, imparable per Courtois, també ha patit la intervenció arbitral, aquest cop per anul·lar-lo ja que Mikel Merino, segons la tesi del col·legiat, li tapava la vista al porter belga. La posició del migcampista de la Real era prou allunyada com perquè Courtois tingués temps d’intervenir. La Real ha quedat desesperada en el segon gol blanc en què ha interpretat que Benzema s’ha ajudat del braç per controlar una pilota que ha suposat el segon gol.

La Real, en el tram final, ha aconseguit retallar les distàncies i malgrat que ha gaudit d’alguna ocasió, el marcador no s’ha tornat a moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)