Barça

Arthur exprés: revisió, firma i retorn a Barcelona

Barça. El brasiler ja ha signat amb la Juve per cinc temporades i avui s’entrenarà amb el Barça per preparar el partit contra l’Atlético

Arthur Melo ja ha estampat la seva signatura en el seu nou contracte amb la Juventus. El brasiler ha firmat per a les pròximes cinc temporades amb la vecchia signora. Canvia Barcelona per Torí, canvia Leo Messi per Cristiano Ronaldo. Nou club, nova afició i nou sou, que segons assenyalen des d’Itàlia serà d’uns 7,5 milions d’euros més incentius. Salari alt, sou de crac, significativament superior al que ha cobrat al Barça en les últimes temporades.

Cap de setmana atapeït el que ha tingut Arthur Melo. Partit de lliga dissabte a Balaídos amb el Barça, retorn de Vigo a Barcelona, vol privat fins a Torí i un diumenge novament mogut, amb visita protocol·lària a les instal·lacions de la Juve, revisió mèdica a primera hora del matí a la clínica J-Medical, signatura del nou contracte amb els italians i vol de retorn a Barcelona, perquè avui Quique Setién ha citat el jugador a les instal·lacions de la ciutat esportiva Joan Gamper, en l’entrenament de preparació previ al partit de demà contra l’Atlético de Madrid al Camp Nou (22 h).

Arthur ja ha signat, però acabarà la temporada com a blaugrana. Es vol acomiadar de Barcelona amb una lliga o una Champions. L’acord entre totes les parts és total, però el Barça encara no ho ha fet oficial. L’oficialitat de l’operació, això sí, s’hauria de produir entre avui i demà, ja que l’interès tant del FC Barcelona com de la Juventus ha estat tancar l’acord abans del 30 de juny per tal que l’operació formés part de l’exercici 2019/20. Més enllà del terreny esportiu, pel que fa als números l’acord satisfà el Barça i la Juve, en un intercanvi de cromos Arthur-Pjanic que inevitablement recorda l’operació Cillessen-Neto de l’estiu passat entre el Barça i el València.

Durant el viatge llampec a Torí, Arthur va estar acompanyat pel seu pare, Ailton, i el seu germà Paulo Henrique. L’expedició va estar completada per l’ex-secretari tècnic del FC Barcelona Robert Fernández, amic i actual assessor del jugador en aquesta operació –Robert va fitxar Arthur del Gremio al seu dia–, i també l’agent Vicente Forés.

L’operació, com hem anat explicant en els últims dies, s’ha taxat en 70 milions d’euros, que la Juve pagarà al Barça. El club català en pagarà 60 per a la contractació del bosnià Miralem Pjanic, que també ha passat la revisió mèdica en les últimes hores. En el seu cas, sota la supervisió del metge del Barça Xavier Yanguas.

Marxa Arthur i arriba Miralem Pjanic. El Barça no fitxava un jugador bosnià des de la dècada dels noranta, quan va fitxar Meho Kodro a petició de Johan Cruyff. El Barça va pagar aleshores 700 milions de pessetes a la Real Sociedad per aquell traspàs.

TOT LLIGAT

L’operació es podria fer oficial avui. Data límit: 30-J

MIRALEM PJANIC

Pjanic també ha passat revisió mèdica, supervisat pel doctor Yanguas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)