Barça

“No percebo cap problema en el vestidor”

Barça. Quique Setién diu que l’equip ha estat castigat en errades puntuals i que la relació del cos tècnic i la plantilla és bona

El rival: “Sens dubte són partits disputats. Difícils i amb alternatives. Són un gran equip, molt identificat amb la seva manera de fer les coses. Ens les posaran molt complicades. Guanyar és una qüestió tremendament decisiva perquè tot pot passar però cada vegada es redueix el marge”.

Relació Messi i Sarabia. “És cert que sempre hi ha controvèrsies, és normal que hi hagi diferències en les opinions però això és el que és habitual. Jo tampoc era un jugador fàcil perquè tu tens la teva visió de les coses. El que hem d’intentar és convèncer a tots d’una idea comú. Ho entenc com una cosa natural i crec que hi ha una comunicació bona i que són qüestions puntuals que no li dono cap importància.”

Soroll mediàtic. “Quan no hi ha victòries, quan hi ha errades puntuals com en la falta que ens costa el gol de l’empat, tothom treu punta. És el circ en el qual estem muntats. Ens preocupem de coses més generals. Intentem convèncer tots els futbolistes i la relació que tenim amb ells és bona. No percebo cap problema que sigui digne de menció.”

Objectius: “Ens centrem en el futbol i el que hem d’intentar millorar. Millorar en quant al fet que som superiors i no aconseguim generar la rendibilitat en gols. I això és el que ens frustra. El que passa és normal, es pot canviar immediatament si aconseguim una victòria sòlida.”

Ha renunciat a la seva idea? Jo crec que tots hem de cedir una part de nosaltres mateixos pel bé de l’equip. No li puc dir un lateral que és ofensiu que no passi de mig del camp. Això és un equip i l’equip sap que ha d’actuar com un equip. I potser s’han de sacrificar coses personals pel benefici de l’equip perquè és el que ens donarà la victòria la majoria de les vegades. No té res a veure amb els jugadors, em va passar a Las Palmas i a Sevilla, són processos que el temps va posant cadascú al seu lloc.”

Arthur: “No tinc cap dubte del compromís que ha manifestat aquí. Encara és jugador del Barcelona fins l’últim partit i ell s’ha compromès que serà un més, es dedicarà de ple a aconseguir els objectius que tenim al davant. No tinc cap dubte d’ell ni de cap company. És un nano que serà honrat fins l’últim dia, com ha manifestat.”

La seva posició està debilitada? “En absolut. Em sento exactament igual com quan vaig arribar aquí i em sentiré així fins l’últim dia. Estic fent tot el que sé i tot el que puc perquè això vagi bé. No depèn de mi els resultats, estic convençut que fem una bona feina però sé com funciona això del futbol. Les victòries oculten moltes coses i les derrotes passen factura. I això ho he viscut en molts llocs. Quan un guanya, disfruta; quan un perd, doncs cal aguantar.”

Es pot preparar un partit amb tants condicionants? “Per descomptat. El soroll és cosa vostra [als periodistes], jo em mantinc al marge.”

El Madrid es pot deixar punts? “Nosaltres podem controlar el que podem controlar. Podem intentar millorar perquè el que ens va passar l’altre dia no ens passi. Això és l’únic que podem fer. Tan dde bo el rival ens doni més facilitats, hem de sortir pensant en nosaltres fins l’últim dia passi el que passi.”

Com es pot atacar el futbol de Simeone? “Com ho ha fet el Barça molts cops. Defensivament, és molt sòlid. Rendibilitza els gols i no és gens fàcil. És la història de l’Atlético en els últims anys. Un equip que dificulta molt al rival, té la capacitat d’afinar molt, de moure’s entre línies, i de tenir el punt de lluïdesa amb la pilota. Cal evitar la capacitat que tenen per fer contraatacs i atacar en la pilota aturada.”

Griezmann? “Només poden jugar onze. Em vau preguntar per què no jugava Ansu o per què Riqui. Doncs perquè unes vegades juguen uns i altres vegades juguen uns altres en funció del partit, del que entenc que poden donar i de la feina diària. És cert que hi ha jugadors amb una jerarquia especial però tothom és possible que jugui.”

Què va passar entre Messi i Sarabia al temps mort? “No ha passat res especialment. Una indicació i ja està.”

No guanyar demà és dir adeu a la lliga? “Hem d’intentar guanyar tots els partits i que passi el que hagi de passar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)