Barça

Rosell: “Bartomeu, Laporta i jo estem passats de moda. Toca gent nova”

Barça. L’expresident blaugrana reclama la renovació de la junta directiva del Barça en les properes eleccions

A Sandro Rosell li agradaria que hi hagués una renovació en la directiva del Barça. “Si Laporta em demanés consell li diria que no es presentés. Crec que l’època de Laporta, Rosell, Bartomeu... ja ha passat. A Bartomeu, tot i que no es pot presentar per estatuts, també li diria que no es presentés. Amb el temps i valorarem el que es va fer del 2003 al 2017. Nosaltres tres i els nostres equips estem passats de moda. Toca gent nova”, ha explicat l’expresident blaugrana en una entrevista a Catalunya Radio.

Rosell no s’ha volgut mullar a l’hora de valorar noves candidatures. “Igual que estimo molt a Catalunya, estimo molt al Barça i si puc influir, ho intentaré amb la meva manera de pensar. I intentaré influir en les eleccions pensant en qui ho pot fer millor, més gran i més universal el Barça per tenir els màxims èxits possibles”. Rosell ha demanat que el nou president no tingui cap interès al darrera. “L’únic que sé és que no hauria de ser algú amb interessos personals o mediàtics al darrera”. I, preguntat per Víctor Font precandidat a la presidència i accionista del Diari Ara: “No el conec. Em preocuparé de fer-ho perquè vull saber si hi ha gent al darrera seu amb alguns altres interessos que no siguin el Barça. Qualsevol empresa, mitjà, poder polític que vulgui utilitzar el club”.

Situació esportiva

Rosell també ha sortit en defensa de l’actual directiva desmentint les informacions que diuen que Setién té un ultimàtum abans del final de lliga. “Em sembla que la informació no és correcta. Això que diuen que Setién se’n va al carrer, no és correcte pel que sé. [...] M’imagino que avui sortirà Bartomeu o algú del club a explicar que no és veritat encara que tampoc se’l creuran”, ha indicat.

A més, l’expresident blaugrana ha manifestat les seves sensacions a l’hora d’escollir Xavi com a entrenador del Barça en un futur. “M’agradaria que [Xavi] primer tingués més experiència com entrenador en el futbol europeu. Si fos el meu germà petit, li diria que abans de venir al Barça, que és una trituradora, fes una experiència prèvia a Europa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)