Barça

El Barça ingressa 10 milions d’euros per Cucurella

Mercat. El Getafe ha decidit exercir el seu dret de compra sobre el jugador i pagarà 4 milions d’euros més sobre la proposta inicial. El Barça cedeix en el percentatge a cobrar en el cas d’una futura venda (del 40% al 10%)

El Getafe exercirà el seu dret de compra sobre Marc Cucurella i avui pagarà 10 milions d’euros al Barça, tal i com ha anunciat el club blaugrana a través d’un comunicat. Cucurella ha jugat cedit a l’equip de Bordalás durant tota aquesta temporada i a partir d’avui deixarà de ser propietat del FC Barcelona. L’acord inicial al qual es va arribar en el seu dia consistia en què el Getafe havia de pagar 6 milions d’euros per quedar-se el futbolista i el Barça s’assegurava un 40% d’una futura venda del jugador. Finalment hi ha hagut una modificació i el Getafe acabarà abonant 4 milions més a canvi de quedar-se el 90% dels beneficis d’una futura venda de Cucurella en lloc del 60% anterior. El Barça es reserva un 10% d’aquesta futura venda i ingressa ara 10 milions d’euros que aniran directament a quadrar la caixa de l’exercici 2019/20 que conclou avui.

Cucurella, de 21 anys, ha jugat 31 partits de lliga amb el Getafe fins ara, tots com a titular. Ha jugat un partit a la copa i suma 7 partits a l’Europa League.

EXERCICI 19/20

L’operació de Cucurella s’inclou dins l’exercici 2019/20 que es tanca avui
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)