Barça

Renovacions de Carevic, Mika Mármol i Melanie Serrano

Barça B i Barça Femení. Kike Saverio, Chumi, Guillem Jaime i Sergi Puig, per contra, queden desvinculats del club

Dia agitat al Barça B. Dels cinc futbolistes que finalitzaven contracte aquest 30 de juny, només continuarà al club el porter montenegrí Lazar Carevic. El Barça ha fet oficial aquesta tarda la renovació del porter però no han transcendit les xifres de l’operació. Kike Saverio, Chumi, Guillem Jaime i Sergi Puig, per contra, queden desvinculats del FC Barcelona.

El club també ha tancat la renovació del futbolista del Juvenil, Mika Mármol, que se suma a les renovacions anteriors de Nils, Álvaro Sanz, Arnau Tenas i Konrad de la Fuente.

Barça Femení

Novetats també en l’equip de Lluís Cortés. El Barça Femení ha fet oficial també avui la renovació d’una institució com Melanie Serrano fins el 2021. Melanie, de 30 anys, sumarà la temporada vinent la seva ja dissetena temporada al club. La lateral és la futbolista amb més partits (449) i títols (21) de la història del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)