Barça

Un altre empat insípid del Barça

1a divisió. L’equip de Setién, incapaç de reaccionar, suma la tercera igualada en els quatre últims i partits i li dona més facilitats al Madrid per eixamplar distàncies en el primer lloc

Les conjures en el vestidor i les arengues públiques no serveixen de res si el joc continua sent pobre. El Barça ha intentat acabar amb la crisi de resultats abordant temes extraesportius mentre el més calent és al terreny de joc. L’equip, primer amb un joc pobre i ara fos físicament, no se’n surt. Avui, contra l’Atlético ha sumat el tercer empat en quatre partits i deixa el camí lliure al Madrid que pot posar una distància de quatre punts i l’average si guanya dijous contra el Getafe a casa.

El xoc ha estat marcat per la intervenció arbitral en els penals, plenament interpretables tot i que la primera diana ha arribat en una falta lateral executada de Messi que ha trobat porteria després del toc de Diego Costa amb la cuixa. L’empat ha aparegut vuit minuts després en una pena màxima que Ter Stegen havia aturat en primera instància però que l’àrbitre ha fet repetir perquè el porter alemany s’havia avançat uns centímetres al xut de Costa. El xoc del Barça, fresc a l’inici, ha anat perdent brillantor a mesura que passaven els minuts, circumstància provocada per un rival que ha coagulat les entrades pel centre on els blaugrana continuen insistint sense èxit partit rere partit. Messi ha tret petroli d’un penal discutible sobre Semedo que a la vegada n’ha comès un altre en l’àrea pròpia. L’execució de Saúl ha suposat l’empat a 2 definitiu que ha evidenciat les poques solucions del Barça amb Setién a la banqueta. Amb l’equip havent acabat els torrons, les solucions han passat per l’activitat de Semedo i les incorporacions a l’àrea de Vidal, l’únic que ha amenaçat la porteria d’Oblak. El rival, però, ni ha notat pessigolles d’un equip que mostra símptomes d’esgotament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)