Barça

Quique Setién: “No em sento gens qüestionat”

Vestidors. L’entrenador càntabre assegura que està content amb la feina de l’equip i destaca la bona defensa de l’Atlético de Madrid

Després del partit, Quique Setién es mostrava decebut i, alhora, satisfet del rendiment dels seus jugadors. “Estic bastant content amb la feina de l’equip. Ens hem posat dos cops per davant, però no és fàcil jugar contra l’Atlético”, comentava. “Es una pena, cada cop ho tenim més complicat. Deixar-nos aquests dos punts ens allunya del títol, però hem de seguir treballant”, deia també. Sobre el 4-4-2 que va plantejar d’inici, el tècnic explicava que: “Hem mirat de fer coses diferents, però l’Atlético ens ha tancat els espais i ens ha compromès en les sortides.” Sobre Griezmann deia que no el va fer jugar abans perquè veia bé a l’equip i sobre la seva situació personal assegurava que no se sent qüestionat. “Si em sento discutit? En absolut.”

Sergio Busquets, per la seva banda, es mostrava resignat. “Teníem un rival difícil, hem competit bé, hem dominat i hem tingut ocasions. Ens han penalitzat molt els dos penals”, manifestava. El de Badia no va voler opinar sobre els dos penals que Hernández Hernández li va xiular al Barça. “En directe és difícil veure-ho. Cada equip espera que el VAR li vagi a favor. No puc jutjar.” Finalment, el dorsal 5 reconeixia com de difícil ho té el seu equip per revalidar el títol. “Abans de l’aturada teníem una situació propícia, però l’hem perdut”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)