Barça

El protagonista

Leo Messi

Messi, 700

No va poder ser en la visita al Sánchez Pizjuán ni al Camp Nou contra l’Athletic. Tampoc en la visita a Balaídos de la jornada anterior. Leo Messi es reservava el gol número 700 de la seva carrera futbolística per al partit contra l’Atlético. Barça contra Atlético de Madrid igual a gol de Messi. L’equació no falla. L’equip madrileny és la segona víctima favorita del crac argentí. La primera és el Sevilla. Tomas Vaclik va poder allunyar el seu nom de l’efemèride fa unes jornades, però Jan Oblak no. L’eslovè, que lluita amb Courtois per guanyar el trofeu Zamora d’aquesta temporada, no va poder evitar ahir que el seu nom quedi escrit en la llista particular de Messi. Oblak quedarà associat per sempre al gol 700 de Messi.

Amb el d’ahir són ja 32 els gols que ha marcat Leo Messi contra l’Atlético de Madrid en 41 partits oficials. Una barbaritat. Feia tres partits que Messi no veia porteria. El seu últim gol havia estat contra el Leganés, precisament també des dels onze metres i també al Camp Nou. Gol contra el Mallorca, gol contra el Leganés i gol ahir contra l’equip d’El Cholo Simeone. Tres gols suma Messi des del retorn de la lliga postconfinament.

Contra Pichu Cuéllar, en l’últim penal transformat, Messi va apostar per la col·locació. Ahir, contra Jan Oblak, va apostar per la picardia. Gol a l’estil de Panenka per superar el gegant eslovè. Execució suau, picadeta i pel mig per celebrar una xifra rodona. Talent.

Gol estètic i alhora infructuós al final dels noranta minuts. La diana de l’argentí va permetre avançar el Barça provisionalment en el marcador, però el 2-2 final deixa els de Quique Setién virtualment fora de la lliga. Si el Real Madrid guanya contra el Getafe, els de Zidane estaran ja 4 punts per sobre amb només cinc jornades per disputar-se. Empat insuficient del Barça ahir contra un Atlético que mesos enrere ja va exercir de botxí d’Ernesto Valverde en la supercopa d’Espanya i que ara posa contra les cordes un Quique Setién cada vegada més qüestionat.

Leo Messi, per cert, acumula ja sis partits consecutius des del retorn de la lliga jugant els noranta minuts.

32
gols contra l’Atlético en 41 partits oficials.
3
gols des del retorn de la lliga.
540
minuts dels últims 540 possibles.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)