Barça

Soroll a França pel cas Griezmann

Barça. La situació esportiva del francès genera debat al seu país i Dugarry carrega contra ell, Messi i Setién

Antoine Griezmann continua donant voltes a la seva delicada situació al Barça. La seva suplència contra l’Atlético, la tercera en els últims quatre partits oficials, i el gest de Setién de fer-lo entrar al terreny de joc en el minut 90 han generat un incendi esportiu que només el temps dirà si serà fàcil d’apagar o no. El jugador va entrenar-se amb aparent normalitat l’endemà del partit i ahir l’equip va tenir jornada de descans. Griezmann no ha fet cap declaració pública en els últims dies. El jugador està molest, però també tranquil. A diferència del seu entorn pròxim, que va carregar contra Setién a les xarxes socials, Griezmann ha mantingut un to baix i no ha volgut fer la bola més grossa, almenys per ara. De fet, ahir va treure el cap a Instagram i va publicar una fotografia recent seva entrenant-se i somrient.

Samuel Umtiti, gran amic personal de Griezmann, li ha donat suport a les xarxes i també ho va voler fer ahir Luis Suárez. “Sempre positiu i mirant cap endavant”, escrivia l’uruguaià a la publicació del francès.

El to conciliador que intenta transmetre el vestidor contrasta amb el soroll que arriba des d’Anglaterra i sobretot des de França. A Anglaterra situen Griezmann en l’òrbita del Manchester United, mentre que a França el polèmic Christophe Dugarry s’ha encarregat de tirar més llenya al foc. Impresentables les últimes declaracions de l’exjugador del Barça i actual comentarista d’RMC Sport. Dugarry ha carregat contra Setién, Griezmann i també greument contra Messi: “Griezmann perd pilotes perquè juga amb la cama encongida. Té por d’un xaval d’1,50 m que és mig autista? Hauria de parlar amb Messi i resoldre el problema.” “Setién és bona persona però no té nivell suficient. No té res contra Griezmann però està superat per la situació”, assegura.

També Rivaldo ha parlat del tema en les últimes hores: “No em puc creure que l’estrella de França acabi relegat a jugar tan pocs minuts en un partit tan important. El canvi de Griezmann demostra que hi ha alguna cosa que no funciona al Barça.”

Griezmann tornarà a entrenar-se avui a la ciutat esportiva. Tots els ulls estaran posats en el francès i també en Setién.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)