Barça

“Veig bé a Messi, la resta són especulacions”

Quique Setién en 9 frases.

Quique Setién ha parlat en roda de premsa abans d’enfrontar-se demà al Vila-real. Aquestes són les frases més destacades del tècnic blaugrana.

MESSI I L’ATURADA DE LA RENOVACIÓ: “Jo el veig bé al Leo. Tota la resta són especulacions. Jo ni entro ni surto, jo el veig bé entrenant.”.

MESSI I LA SEVA EDAT: “El veig bé. Ell és perfectament conscient del que ha de fer en el partit. No crec que l’edat li influeixi.”.

SOBRE SI LES JERARQUIES L’HAN INFLUÏT MASSA: : “Jo entenc que en cada club hi ha els seus graons i jerarquies. És una cosa que es guanya amb el temps. A mi no m’han impedit res, m’han ajudat a prendre decisions i tenir les coses clares.”.

SOBRE SI HAURIA CANVIAT COSES SABENT COM ÉS ARA EL CLUB I L’EQUIP: “Algunes coses segur que haguéssim canviat. Hi ha vegades que penses que podries haver fet les coses d’una altra manera. És clar que en tot no pots encertar.”.

RIQUI PUIG: “Ha fet un pas molt important i s’ha guanyat la continuïtat en aquests partits. Li he dit que no es quedi amb el que ha fet i és perfectament conscient de l’oportunitat que té.”.

GRIEZMANN: “És un grandíssim professional, és un jugador que pot entendre aquesta situació. És un xaval extraordinari, tremendament professional, i no l’afectarà quan hagi de tornar a jugar. És molt positiu i podrem comptar amb ell al cent per cent, quan hagi de tornar a al camp.”.

EL DUEL A VILA-REAL ÉS UNA FINAL?: “Ara estem en un desavantatge, però tenim vida i seguirem lluitant per guanyar tots els partits.”.

EL SEU FUTUR: “Aquesta situació no la podem controlar. Això és el circ en el qual estem ficats i ho acceptem. No em desgasto ni un minut a escoltar ni llegir ... Jo he d’estar centrat en el que he d’estar.”.

ARBITRATGES: “La realitat és que hi ha coses que et criden l’atenció. Aquestes opinions me les reservo, perquè al cap i a la fi ho veus des d’un prisma poc objectiu. Sempre hi haurà la polèmica.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)