Barça

“Crec que arribaran a un acord”

Barça. Menotti està convençut que el Barça i Leo Messi ampliaran el seu vincle contractual malgrat les últimes informacions i no el veu físicament desgastat malgrat haver fet 33 anys

César Luis Menotti no té cap mena de dubte: el Barça i Leo Messi ampliaran el seu vincle més enllà del 2021. Malgrat les informacions que insinuen el contrari, l’extècnic del Barça i ara director de seleccions de l’AFA, no entendria que no s’arribés a un acord satisfactori entre les dues parts. “Crec que arribaran a un acord. No trobo motius pels quals el Barça no li oferiria una renovació de contracte. Messi representa més Barcelona que Bartomeu. Va néixer aquí”, va dir a TyC Sports. Menotti no ho entendria i no creu que el tema econòmic sigui un problema perquè el club va comprar Griezmann l’estiu passat.

L’argentí també va reclamar que no es parli de Messi com un futbolista gairebé acabat, a punt de la retirada. “No el tractem com si tingués cinquanta anys. No dic que de divuit, però està igual que fa cinc anys. No ha tingut lesions. Es prepara bé. No sé si ara estarà a el cent per cent per totes les dificultats que es viuen”, va assenyalar.

Menotti considera que el Barça no acaba de funcionar i que Messi es veu obligat a guanyar ell sol els partits “com ha fet en moltes ocasions” i que tot això no l’ajuda gens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)