Barça

El Barça, a la part difícil del quadre

UEFA Champions League. El conjunt de Setién s’haurà d’enfrontar, si passa la fase de vuitens, al Chelsea o al Bayern. En el camí cap a la final hi ha el Madrid, el City, el Lió o la Juventus

El Barça no ha tingut sort en el sorteig de la fase final de la Champions League posterior a la cancel·lació de la competició. El conjunt blaugrana, que encara ha de resoldre al Camp Nou l’eliminatòria de vuitens de final contra el Nàpols (1-1 en l’anada), s’enfrontarà, si es classifica, al guanyador de l’eliminatòria entre el Chelsea i el Bayern en els quarts de final. Tot fa pensar que els bavaresos seran l’equip classificat ja que acumulen un 3-0 en l’anada. Per acabar-ho d’adobar, l’equip de Setién és a la mateixa part del quadre que el City o el Madrid (2-1 favorable als de Guardiola) i el Juventus o el Lió (1-0 per a l’equip francès), de manera que en un hipotètic pas a les semifinals hi ha la possibilitat que els blaugrana s’enfrontin a un dels grans favorits per guanyar la lliga de campions.

L’altra part del quadre, en canvi, és molt més relaxada, amb l’Atlético de Madrid que s’haurà d’enfrontar al Leipzig, i l’Atalanta al PSG. Aquests quatre equips, curiosament, ja tenien l’eliminatòria de vuitens de final resolta abans de la suspensió de la competició.

Aquesta fase de quarts de final es disputarà del 12 al 15 d’agost a Lisboa a partit únic i amb un enfrontament per dia a les 21 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)