Barça

“No tenia expectatives sobre el sorteig de la Champions. El partit contra el Nàpols serà clau”

Quique Setién. El tècnic vol anar pas a pas abans i només pensa en la lliga i en la tornada dels vuitens de la Lliga de Campions

Sorteig Champions: “No tenia moltes expectatives perquè ens hem de centrar en el partit contra el Nàpols, que és la clau de tot plegat. Ja sabem que jugarem a casa. És just. De la resta del sorteig, podem analitzar possibles rivals però abans arriba el partit contra el Valladolid i necessitem els tres punts. Després, ja vindrà el Nàpols”.

Sobre guanyar la Champions: “Estem centrats en la prioritat, que són els partits. Intentarem estar a l’altura i quan arribi la Champions intentarem fer el millor possible igual que els tres partits que queden per acabar el campionat”.

Absència d’Arthur a la llista: “És un fet puntual. Està entrenant-se bé. Ara no té minuts però els podria tenir. Intenta donar el millor de si mateix en els entrenaments i la seva implicació és la mateixa. La setmana que ve superarà el procés que està patint [amigdalitis, segons el club] i tornarà a las convocatòries. Sobretot ara que alguns jugadors del filial no hi son. Haurem de necessitar de tothom”.

L’aturada prèvia a la Champions: “No tenim clar que serà millor però suposo que uns dies després de la lliga ens aniran bé”

De Jong: “Ha estat a punt de viatjar però era una mica precipitat perquè no hagués jugat d’inici. Hem pensat que el millor és que tingués bones sensacions. Hem preferit no assumir riscs i esperar uns dies més perquè les sensacions siguin excel·lents”.

Amistosos previs a la Champions: “És possible que ho fem. Donarem uns dies lliures perquè els jugadors descansin i tornarem després. Potser farem algun amistós però també pot ser entre nosaltres perquè no és fàcil trobar un equip competitiu que ens ofereixi el que nosaltres volem. Jugarem o bé entre nosaltres o bé contra un equip que cobreixi aquestes necessitats”.

Valladolid: “Intentem afrontar els partits amb la màxima exigència. El Valladolid no està del tot salvat i intentarà fer-ho en aquest partit. Hem d’estar centrats i atents perquè no ens ho posaran fàcil. És possible que haguem d’esperar fins l’últim partit de lliga per tenir opcions per guanyar la lliga”.

Sergi Roberto: “És molt versàtil i pot jugar en tots els llocs. La seva predisposició és absoluta i nosaltres, als entrenadors, ens agrada tenir jugadors així. A ell li agrada la posició en el mig del camp. A mi m’agrada en totes”

Umtiti: “Està en un procés agut del seu problema. Ni els metges saben quan estarà de baixa”.

La tornada contra el Nàpols: “És clar que és un desavantatge jugar sense públic. Amb la grada plena hagués influït positivament. Però no hi ha solució i acceptem el que toca”.

Sobre l’equip: “Ens ha faltat aquell punt d’inspiració que vam tenir a Vila-real. En molts partits ens ha faltat encertar per afrontar la resta de minuts en bones condicions”

Griezmann: “És possible que el canvi de posició li hagi beneficiat i estigui més còmode. És un jugador extraordinari que sol rendir en qualsevol posició i oferir les qualitats que té. En molts partits ja ho ha fet. Ha coincidit que contra el Vila-real tot ha sortit bé “

És capaç l’Alavés de guanyar el Madrid: “Al futbol pot passar de tot. Ens hem de centrar en nosaltres i esperar l’oportunitat que pugui fallar”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)