Barça

El sorteig deixa el Barça en la part més difícil del quadre

UEFA Champions League. Els blaugrana tenen en l’horitzó el Chelsea, el Bayern, el Madrid, el City, el Lió o la Juventus, tot i que primer hauran de passar contra el Nàpols al Camp Nou

No hi ha hagut sort en el sorteig dels quarts i semifinal de la Champions League per al Barça. El conjunt blaugrana, que encara ha de certificar al Camp Nou el dissabte 8 d’agost (21 h) el pas a aquesta fase contra el Nàpols (1-1 en l’anada), s’haurà d’enfrontar als millors equips d’Europa si vol arribar a la final. D’entrada, el Bayern o el Chelsea seran els rivals en els quarts de final, malgrat que el favoritisme l’arrossega l’equip bavarès ja que va guanyar per 3-0 en el partit d’anada. Però en cas que també aconsegueixin passar l’eliminatòria, els de Setién se les hauran amb el Madrid, el City, el Lió o la Juventus, tres dels quatre favorits.

L’escenari serà Lisboa i es disputarà un partit cada dia i de manera consecutiva entre el 12 i el 15 d’agost. Els quarts de final prometen ser partits d’alt voltatge, a caixa o faixa, ja que no hi ha tornada. Una setmana abans, els blaugrana hauran de certificar el seu pas a aquesta fase, tot i que ho faran a casa, al Camp Nou, i amb un empat però havent marcat en camp contrari.

La seqüència posterior és brutal, amb una part del quadre molt dura, la del Barcelona; i una altra molt suau. De fet, curiosament, el sorteig ha determinat que totes les eliminatòries per finalitzar estiguin en una part del quadre (incloent-hi el City-Madrid el divendres 7, amb 2-1 per als de Guardiola, i el Lió-Juventus, amb 1-0 per als francesos). D’altra banda, el PSG i l’Atlético són els grans beneficiats del sorteig, no només perquè ja saben qui serà el seu rival (Leipzig i Atalanta, respectivament) sinó perquè els contrincants no tenen experiència en aquesta fase.

Setién: “No tenia cap expectativa”

Quique Setién no va voler valorar el sorteig de la Champions ja que, segons considera, el Barça s’ha de centrar en la lliga i en la Champions. “No tenia moltes expectatives perquè ens hem de centrar en el partit contra el Nàpols, que és la clau de tot plegat. Ja sabem que jugarem a casa i això és just. De la resta del sorteig, podem analitzar possibles rivals, però abans arriba el partit contra el Valladolid i necessitem els tres punts. Després, ja vindrà el Nàpols.” El tècnic, això sí, comença a tenir alguna idea sobre els processos que haurà de seguir l’equip un cop s’acabi el campionat i comenci a preparar la competició europea: “Donarem uns dies lliures perquè els jugadors descansin. Potser farem algun amistós, però també pot ser entre nosaltres perquè no és fàcil trobar un equip competitiu que cobreixi les nostres necessitats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)