Barça

Un gol d’Arturo Vidal manté el Barça en la lluita

La Lliga. Els blaugrana s’imposen al Valladolid per la mínima amb un gol del xilè i posa pressió al Real Madrid, que juga dilluns contra el Granada

Un solitari gol d’Arturo Vidal permet al Barça mantenir-se viu en la lliga i posa pressió al Real Madrid, que haurà de guanyar dilluns al Granada si no vol crear-se problemes en les dues últimes jornades.

Quique Setién ha fet alguns canvis en l’onze i també en el sistema. Luis Suárez s’ha quedat a la banqueta per deixar una dupla atacant formada per Messi i Griezmann. Amb la pilota, l’equip sortira amb tres al darrere, Sergi Roberto, Piqué i Lenglet, amb Semedo i Alba ben oberts a les bandes i al mig del camp i amb Vidal i Riqui Puig jugant sobretot per dins.

L’equip s’ha trobat còmode amb aquest dibuix i ha dominat per complet el joc, amb una bona circulació de pilota i arribant bé a l’àrea del Valladolid. En el minut 5 el Barça ha estat a punt de marcar després d’una centrada per la dreta de Semedo que Riqui Puig ha rematat amb l’interior del peu esquerre però Masip ha estat atent. Ha estat el preludi del gol d’Arturo Vidal, que ha superat Masip amb un xut creuat després de rebre una passada de Messi després d’una bona pressió avançada blaugrana.

Els de Setién han pogut sentenciar el partit però Griezmann, inexplicablement, no ha encertat a rematar des del punt de penal una molt bona centrada de Semedo. Precisament el lateral portuguès ha posat a prova Masip poc després amb un xut creuat. El Valladolid no podia treure’s del damunt el domini del Barça, malgrat una rematada sense perill de Guardiola. L’ex blaugrana Masip també ha estat decisiu en tallar una centrada de Riqui Puig que hauria deixat Griezmann tot sol per marcar. Sense haver fet gaires mèrits, el Valladolid ha pogut empatar però Kike s’ha adormit en un mà a mà amb Ter Stegen després de guanyar-li l’esquena a Piqué gràcies a un mal refús de Lenglet. Messi n’ha tingut una de bona abans del descans però la seva rematada ha acabat a córner.

Luis Suárez ha entrat per Griezmann en la segona meitat però Setién ha mantingut el dibuix que tan bé ha funcionat en el primer temps. No ha tingut tan ritme aquesta segona part, fruit del cansament dels futbolistes i Setién ha mogut la banqueta ben aviat. Araujo ha entrat per Lenglet, amonestat, i Rakitic per Riqui Puig. El Valladolid ha amenaçat amb dos xuts llunyans d’Unal i Kike i també en una rematada de cap del turc que ha obligat Ter Stegen a volar. Al Barça li ha costat tenir el control i el Valladolid s’ho ha cregut i ha fet un pas endavant. Veient que no estaven fins, Setién ha ordenat passar a jugar amb un 4-4-2 per protegir-se més i també ha fet entrar Junior per un cansat Busquets. El panorama, però, no ha canviat i el Valladolid ha buscat l’empat fins el final -Sandro n’ha tingut una de molt clara- però els blaugrana han defensat amb encert el gol d’Arturo Vidal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)