Barça

Quique Setién

Entrenador del FC Barcelona

“Tot es complica si no tens encert”

L’entrenador del Barça va reconèixer, després del partit a Valladolid, que el seu equip havia patit en el tram final i va repetir el missatge d’altres vegades: el Barça paga cara la falta d’encert. “Hem patit al final perquè estàvem bastant cansats. Ells han fet sortir davanters que ens han compromès molt i no he pogut cobrir tot el camp. Ens hem hagut de replegar i ens ha costat més”, va explicar. “Havíem d’haver resolt en la primera part, amb dos o tres gols. Tot es complica si no l’encertes.”

Preguntat pel motiu d’aquesta falta d’encert davant de porta, el tècnic càntabre va respondre: “En el futbol, la inspiració va i ve. A Vila-real tot ens va sortir molt bé i vam trobar el camí del gol. A Valladolid, en canvi, no ha estat així. Però no pots fer-hi res.” Per altra banda, sobre el bon moment de forma de Marc-André Ter Stegen i la seva incidència en els resultats del Barça, Setién va assegurar: “És clau com ho són tots els jugadors. És una peça més, i és aquí per aturar. Per sort nostra, ho està fent molt bé. Però tots els jugadors tenen la seva funció.”

Finalment, Quique Setién va justificar la suplència de Luis Suárez, que ahir va disputar la només segona part, entrant per Antoine Griezmann: “És bo donar frescor a l’equip. Luis acumulava cinc partits després d’haver sortit d’una lesió de cinc mesos. És normal fer-lo descansar mitja part.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)