Barça

Griezmann, baixa contra l’Osasuna i l’Alavés

Lesió. Les proves mèdiques realitzades aquest matí han confirmat que el francès pateix una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta i diu adeu als dos últims partits de lliga

Antoine Griezmann serà baixa les dues últimes jornades de lliga. El francès no podrà ajudar l’equip ni dijous contra l’Osasuna al Camp Nou ni en l’últim partit del campionat diumenge a Vitòria contra l’Alavés. Baixa confirmada.

Griezmann va haver de ser substituït ahir al descans per Luis Suárez en la visita a Valladolid per unes molèsties musculars i les proves que se li han realitzat aquest matí a la ciutat esportiva Joan Gamper han confirmat que pateix una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta. En el comunicat emès pel club no s’especifica el temps de baixa però la seva participació en els dos partits d’aquesta pròxima setmana queda descartada.

Griezmann abaixa la persiana de la lliga abans del previst. Ara l’objectiu és arribar en plenitud de condicions a la Champions. El dia 8 d’agost espera el Nàpols al Camp Nou en el partit de tornada dels vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)